Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna 2012/2013

 

tabulka-soutezi.jpg

Zprávy ze soutěží

18. 5. 2013 Perníková kopretina Pardubice

Kominíčci cvičí každou soutěž čímdál lépe, krásně zacvičená sestava a v konkurenci starších dětí úžasné 2. místo!! Gratulujeme ;-) Pekařky byly v kategorii nejmladší....bramborová medaile (tu ještě nemáme....)...  Šaškárny opět v oslabení sedmi šášulů, v obrovské konkurenci starších dětí nám o bodík utekla medaile..pochvala Elišce K. a Kačce K., že nezazmatkovaly při špatně puštěné hudbě, všem ostatním za perfektně zvládnutou upravenou sestavu bez marodů a nevadí, cvičení nás baví :-)

 

11. 5. 2013 Poupata Heřmanův Městec

Drobné změny v sestavě kominíčků se vyplatily a domů se vezl krásný zlatý pohár! Jupíííí :-) Pekařky si vycvičily krásné druhé místo (to nám chybělo :-) ). Klani během jednoho tréninku stihli secvičit sestavu v obrovském oslabení 10-ti dětí, úžasně ji bez jediného zaváhání a bez chybičky zacvičili - palec nahoru a pochvala od trenérky :-) a od poroty krásné druhé místo. Toreadorky si odvezly krásný zlatý pohár! Huráááá :-) Všem obrovská gratulace!

 

Zlato - stříbrný víkend

4. 5. 2013 Bohemia aerobic Tour - Hradec Králové

Pardubické pekařky úžasně zacvičily v obrovském oslabení 6-ti nemocných dětí a odvezly si domů zlatoooo! Jupí! Klanům se konečně blýsklo na lepší časy, upravená sestava sklidila úspěch a ve velké konkurenci si vezli domů stříbrné medaile (které nám do sbírky ještě chyběly ;-))

5.5. 2013 Děti fitness - semifinále - Benátky nad Jizerou

Kominíčkům se sestava povedla na jedničku - od trenérky zlato, od poroty stříbro - gratulujeme! Pekařky zaválely a opět zlatoooo :-) Klauni nadchli porotu natolik, že kromě zlataaaa si odvezli domů i ocenění za ABSOLUTNÍHO VÍTĚZE CELÉ SOUTĚŽE - holky, obrovská gratulace, konečně, hurááááá :-) Corrida - holky, nádhera! Sestavu jste si užily a ve velké konkurenci konečně zlatoooo :-)

 

21. 4. 2013 Bohemia aerobic tour - Nymburk

Kominíčci krásně zacvičily a za to si zasloužily krásné stříbrné medaile. Pekařky i klauni ve veliké konkurenci 3. místo a Corrida prostě zase stříbro..

 

13. 4. 2013 Soutěž Žij Pohybem - Praha

Naše premiéra na soutěži KK aerobiku. Kominíčci v obrovském oslabení nemocných dětí - krásné 3. místo. Pekařky zvládly perfektně sestavu a zaslouženě si vezly domů zlato! Klaunům se sestava také moc povedla - o jeden bodík utelko 2. místo, bodově stejně jako tým na 3. místě, přesto místo čtvrté :( nevadí, příště bude líp! ;-) Corrida, zasloužené 2. místo, příště zacvičíme lépe :-)

 

6. 4. 2013 Bohemia  aerobic tour - Kralupy nad Vltavou

První soutěž nové ligy - Bohemia aerobic tour. Kominíčci a Pekařky - bronzové placky. Klauni se příště více zasnaží a určitě se víc zadaří - protentorkát 5. místo. Corrida si vycvičila pěkné 2. místo ;-)

 

30. 3. 2013 Jindřichův Hradec

První soutěž a 84 zlatých placek pro Pardubice :-) Krásný rozjezd, jen tak dál ;-)